Tirsdagscafé & mændenes morgenmad

 

Tirsdagscafé

Vi mødes den første tirsdag i måneden kl. 15.00-16.30 – med undtagelse af juli og august – og det foregår i Sognegården i Viby. 

Vi mødes omkring kaffebordet, kaffen laves i huset, men brød/kage bringer deltagere selv med. 

Der er ingen tilmelding, og programmet tilrettelægges løbende gennem året. 

Nogle eftermiddage har vi besøg og hører en fortælling og/eller et foredrag om spændende emner, andre gange synger vi lidt mere og planlægger vi vores december hygge eller sommerudflugten.

Info omkring arr. ring til sognepræst Rikke Aagaard Nielsen, tlf.: 65 34 13 33

 

Mændenes Morgenmad

Det foregår den første lørdag i måneden – med undtagelse af juli og august – kl. 9.30-11.00. 
Ved fælles hjælp tilberedes morgenmaden, og det er gratis at være med. Et bidrag på 30 kr. gives dog hvis der ønskes ”dram” til morgenkaffen. 
Programmet er musik og sang såvel som samtale og foredrag. Deltagerne bidrager gerne selv, eller vi inviterer en fortæller/foredragsholder til formiddagens program.

Der er ingen tilmelding.

Info omkring arr. ring til sognepræst Rikke Aagaard Nielsen, tlf.: 65 34 13 33 

 

Den årlige Udflugt – som vi indleder med et foredrag

Hvert år – og meget ofte i september – drager vi afsted på udflugt. Det foregår i bus og dagens program indeholder sang/fællesskab i bussen og kirkeligt/kulturelt besøg forskellige steder i landet.

Besøget derude i landet indledes altid med et foredrag et par måneder forinden herhjemme i Sognegården. Vi bliver lidt klogere på det vi skal se og introduktion såvel som tilmelding til turen begynder også denne aften. Busturen er åben for alle, og der er deltager betaling på ca. 300-400 kr.